Contact

MORGEN beschikt over diverse locaties in Nederland waar de gesprekken plaats kunnen vinden. Klik op de kaart rechts om de dichtstbijzijnde MORGEN locatie te vinden in jouw omgeving.

De hoofdvestging van MORGEN is aan de Putstraat 14 in Waalwijk & de Spijperstraat in Oudenbosch. Beide locaties zijn gratis. De overige locaties kunnen worden gehuurd voor gemiddeld 15,- euro per uur. Tevens is het bespreekbaar dat de mediator/coach/trainer op locatie komt.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag neem dan telefonisch contact op met MORGEN via het telefoonnummer 06-30830050 of 0416-333235. Mailen kan via: kathleen@dewegnaarmorgen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Mediation tijdens Corona crisis:

Van vele kanten kregen ik de laatste dagen allerlei vragen en opmerkingen in relatie tot de Corona-crisis en het beleid daaromtrent. Het aangescherpte beleid van de overheid vraagt ook om een aanscherping van het mediation beleid. Mediation betreft een complexe vorm van dienstverlening in een complexe situatie, waarbij verschillend tegen zaken aangekeken kan worden
Op basis van de huidige situatie verzoek ik alle deelnemers aan voorgesprekken en mediationbijeenkomsten vooraf contact met mij (mediator) op te nemen wanneer ze:
a) of zelf fysieke klachten hebben die normaal gesproken horen bij verkoudheid en/of griep, ook als het relatief milde klachten betreft en/of
b) zelf gezond, in direct contact staan of recent (wat langer) hebben gestaan met iemand die ziek is of (griepachtige) klachten heeft. Zo kan de mediator op basis daarvan, al dan niet in overleg met betrokkenen, besluiten een bijeenkomst niet door te laten gaan of besluiten een Mediation voort te zetten via Skype. Ik reken op uw medewerking en dank u voor uw begrip.

Tevens zal er op de locatie in Waalwijk extra maatregelen worden getroffen om uw eigen gezondheid en die van de mediator te beschermen. Er is een folie aangebracht tussen de mediator en cliënten en er zal alleen gebruik gemaakt worden van plastic bekertjes. En natuurlijk worden geen handen geschut en we houden afstand. Dit zijn maatregelen die wellicht een afstandelijke sfeer kunnen creëren, excuses alvast hiervoor, maar ik doe mijn uiterste best om u te kunnen blijven helpen en onze gezondheid niet in gevaar te brengen.