Scheidingsmediator

Wilt u graag een scheidingsmediator inschakelen om uw scheiding zo goed mogelijk te regelen? Morgen Mediation & Coaching staat u en uw ex-partner graag op een neutrale en onafhankelijke manier bij in het vinden van een overeenstemming die voor beiden aanvaardbaar is. Een scheiding is altijd ingewikkeld en roept door diverse onzekerheden vaak veel emoties op. U wordt beiden geconfronteerd met vragen over uw toekomst en wilt graag duidelijkheid en een goede afwikkeling van de scheiding, zeker als er kinderen in het spel zijn. Als u wilt voorkomen dat emoties en onzekerheden uitmonden in een conflict is een gesprek met een scheidingsmediator een goed idee. Die is neutraal en onafhankelijk en heeft als enige doel dat u nader tot elkaar komt om te beslissen over de toekomst.

De voordelen van een scheidingsmediator

ScheidingsmediatorNatuurlijk is een scheidingsmediator er vooral om er voor te zorgen dat u op een zo goed mogelijke manier uit elkaar gaat. Door met elkaar in gesprek te gaan in bijzijn van een mediator vermijdt u zoveel mogelijk vijandigheden en komt u sneller tot een resultaat. Door te overleggen voorkomt u bovendien het (verder) beschadigen van de onderlinge verhoudingen en staat uw beider belang voorop. Daardoor kunt u een beslissing nemen of zoeken naar een oplossing die past bij allebei. Het inschakelen van een scheidingsmediator brengt bovendien minder kosten met zich mee, tenslotte bespaart u op de kosten van twee advocaten en het proces. Bent u al in een gerechtelijke procedure verwikkeld? Ook dan kunt u altijd kiezen voor een scheidingsmediator.

Mediation bij een scheiding: wie zijn wij?

Morgen Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken. Kathleen is MfN-registermediatior (voormalig NMI) voor o.a. de Rechtbank Breda en Den Bosch en werkt samen met diverse advocaten. Ook werkt zij op doorverwijzing van het Juridisch Loket. In de loop der jaren heeft Kathleen een oog ontwikkeld voor persoonlijke maar ook zakelijke belangen van partijen. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om een conflict op te lossen. Soms staan mensen externe factoren in de weg zoals emoties, slechte communicatie en persoonlijke tegenslagen. Kathleen helpt desondanks een oplossing te vinden die voor beide partijen bevredigend is.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een scheidingsmediator?

Neem contact op