Mediator Roosendaal

Bent u op zoek naar een mediator Roosendaal? Morgen Mediation & Coaching helpt zowel zakelijke klanten als particulieren bij het vinden van een duurzame oplossing bij een conflict. Wij begeleiden u en de ander om een aanvaardbare oplossing te vinden voor beide partijen, op een onafhankelijke en neutrale manier. Het inzetten van een mediator kan in iedere fase van een conflict, ook na aanvang van een gerechtelijke procedure. Tijdens mediation is er ruimte voor het vinden van een creatieve oplossing, waarbij het belang van beide partijen voorop staat. Het vinden van een gezamenlijke oplossing van beide partijen bevordert het uitvoeren ervan en voorkomt het beschadigen van relaties. Door een mediator in te schakelen werkt u kostenbesparend. Tenslotte kunnen de kosten voor een proces en twee advocaten flink oplopen.

Particuliere mediator Roosendaal

Mediator RoosendaalGaat u scheiden? Vaak is dat een ingrijpende gebeurtenis. Door allerlei vragen en onzekerheden kan al snel een conflict ontstaan waar niemand bij gebaat is. Wilt u escalatie van een conflict voorkomen of een conflict vermijden? Dan is het een goed idee om een mediator in te schakelen. Samen met de mediator wikkelt u de scheiding af op een manier waarop beide partijen tevreden zijn. Zo regelt u alles goed en kunt u in de toekomst afspraken nakomen, overleggen en samenwerken indien nodig. Heeft u in uw familiesfeer te maken met een conflict? Ook dan is mediation een goede oplossing om escalatie te vermijden en een manier van omgang te vinden die voor alle partijen bevredigend is. Luisteren naar elkaar is niet altijd even eenvoudig bij een conflict. Een mediator helpt daarbij.

Zakelijke mediator Roosendaal

Een zakelijk conflict of een arbeidsconflict kan veel zorgen geven, voor beide partijen. Heeft u daar mee te maken en komt u er samen echt niet uit? Dan is een mediator de ideale partij om u te helpen zoeken naar een oplossing. Zo hoeven zaken niet te escaleren en komt u er beiden beter uit. Heeft u geen conflict maar wilt u graag uw personeel stimuleren het beste uit zichzelf en uw bedrijf te halen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Door te fungeren als vertrouwenspersoon, coach of klachtenbehandelaar bijvoorbeeld kan het inschakelen van Morgen Mediation & Coaching zeer zinvol zijn. Ook door ons trainingen te laten geven kunt u uw werknemers laten groeien. Zo stimuleert u positief gedrag op de werkvloer en kunt u samenwerking bevorderen tussen diverse afdelingen.

Uw Mediator Roosendaal: over ons

Morgen Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken. Ze is MfN-registermediator (voormalig NMI) en werkt voor o.a. de rechtbanken in Den Bosch en Breda, met diverse advocaten of op doorverwijzing van het Juridisch Loket. In de loop der jaren ontwikkelde Kathleen een oog voor zowel zakelijke als persoonlijke belangen van partijen. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om zonder problemen een conflict op te lossen. Soms staan emoties, slechte communicatie, externe factoren of persoonlijke tegenslagen mensen in de weg om een conflict op te lossen. Kathleen helpt mensen een oplossing te vinden die bevredigend is voor beide partijen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw MORGEN Mediator Roosendaal?

Neem contact op