Over Morgen Mediation

Enthousiast, pragmatisch, positief, energiek en resultaatgericht. Zo beschrijft MfN-registermediator (voormalig NMI), coach & Trainer Kathleen van Aken zichzelf het liefst. Kathleen(1975) is mediator/coach geworden omdat dit het beroep is wat het dichtst bij haar persoonlijkheid past. Tevens is het een beroep waar zij door middel van haar vaardigheden anderen helpt in moeilijke periodes, waardoor zij het gevoel krijgt dat ze iets doet wat er echt toe doet. Door haar inmiddels opgedane werkervaring in uiteenlopende werkvelden, persoonlijke ervaringen en de gevolgde opleidingen heeft zij een oog ontwikkeld voor zowel persoonlijke, emotionele als zakelijke belangen van partijen.

Kathleen werkt samen met diverse advocaten. Zij is sinds 2010 bij het MfN /NMI (Mediators federatie Nederland) geregistreerd als registermediator, met deze certificering is zij tevens mediator voor o.a. de Rechtbank Breda en Den Bosch en werkt zij op doorverwijzing van het Juridisch Loket.
MORGEN is ontstaan uit de positieve effecten van mediation en coaching. Door middel van mediation, coaching en trainingen ziet de toekomst er weer positief uit. Kathleen gelooft dat de kracht van mediation, coaching en training ligt in de personen zelf. Iedereen heeft de kracht om een conflict op te lossen of om zichzelf verder te ontwikkelen. Echter door externe factoren, persoonlijke tegenslagen, emoties en slechte communicatie weet men de juiste weg soms niet meer te vinden. Het is mijn passie en kracht om mensen weer op de gewenste weg te brengen, de weg naar MORGEN; aldus Kathleen.

MORGEN mediation Waalwijk beschikt over een breed werkveld; de diensten zijn zakelijk of privé gerelateerd. Om bij de gesprekken een passende en prettige sfeer te kunnen creëren beschikt MORGEN over een tweetal eigen locaties in Brabant. (Waalwijk en Oudenbosch) Je moet zich namelijk prettig en veilig voelen om het gewenste resultaat te bereiken. Tevens heeft MORGEN vaste huurlocaties in de provincies; Gelderland, Brabant, Zeeland, Noord-Holland en Utrecht. (meer informatie over locaties bij jou in de buurt kun je vinden op de  pagina “contact”) Indien het gewenst dat de bijeenkomsten op een eigen locatie worden gegeven dan is dit eveneens bespreekbaar.

Kathleen van Aken, Morgen Mediation & Coaching