Mediator Tilburg

Bent u op zoek naar een Mediator Tilburg? Morgen Mediation & Coaching helpt u graag verder. Morgen Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken. Zij is MfN-registermediator (voormalig NMI) en werkt samen met diverse advocaten voor o.a. de rechtbanken in Den Bosch en Breda en op doorverwijzing van het Juridisch Loket. Kathleen ontwikkelde in de loop der jaren een oog voor zowel zakelijke als persoonlijke belangen van partijen. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om een conflict probleemloos op te lossen. Soms staan dingen mensen in de weg zoals emoties, slechte communicatie, externe factoren of persoonlijke tegenslagen. Met Morgen Mediation & Coaching helpt Kathleen deze mensen die barrière te doorbreken en een oplossing te vinden die bevredigend is voor beide partijen.

Wat kan Morgen Mediation voor u betekenen?

Mediator TilburgMorgen Mediation & Coaching helpt zowel zakelijke klanten als particulieren een duurzame oplossing te vinden bij een conflict. Wij begeleiden u en de andere partij om een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Dat doen we op een neutrale en onafhankelijke manier. Het inschakelen van een mediator kan in iedere fase van een conflict, ook na de start van een gerechtelijke procedure. Tijdens mediation is er ruimte voor een creatieve oplossing, waarbij het belang van beide partijen voorop staat. Dat bevordert het uitvoeren van de gezamenlijk gevonden oplossing en voorkomt het beschadigen van relaties. Door een mediator in te schakelen werkt u kostenbesparend. Tenslotte kunnen de kosten voor twee advocaten en de kosten voor een proces flink oplopen.

Particuliere mediator Tilburg

Een scheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Al snel kan er door allerlei vragen en onzekerheden een conflict ontstaan. Wilt u escalatie voorkomen of een conflict vermijden? Dan is het inschakelen van een mediator een goed idee. Samen wikkelt u de scheiding af op een manier waarop beide partijen tevreden zijn. Zo regelt u alles goed en kunt u in de toekomst afspraken nakomen, overleggen en samenwerken indien nodig. Heeft u te maken met een conflict in de familiesfeer? Ook dan is mediation een goede manier om escalatie te vermijden en een oplossing te vinden die voor beide partijen bevredigend is. Luisteren naar elkaar is niet altijd even eenvoudig bij een conflict. Een mediator helpt daarbij.

Zakelijke mediator Tilburg

Is er sprake van een zakelijk conflict of heeft u te maken met een arbeidsconflict waar u samen niet uitkomt? Een mediator is dan de ideale partij om u te helpen zoeken naar een oplossing. Zo hoeven zaken niet te escaleren en komt u er beiden beter uit. Heeft u niet direct een conflict maar wilt u wel uw personeel stimuleren het beste uit zichzelf en uw bedrijf te halen? Ook dan kan Morgen Mediation & Coaching u van dienst zijn. Door te fungeren als vertrouwenspersoon, coach of klachtenbehandelaar bijvoorbeeld, of door trainingen te geven en uw werknemers te laten groeien. Zo stimuleert u positief gedrag op de werkvloer en kunt u samenwerking tussen afdelingen bevorderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw MORGEN Mediator Tilburg?

Neem contact op