Mediation Waalwijk

Mediation WaalwijkBent u op zoek naar Mediation Waalwijk? Morgen Mediation & Coaching begeleidt u bij het vinden van een duurzame oplossing voor een conflict. Wij staan u en de andere partij op een neutrale en onafhankelijke manier bij in het vinden van een overeenstemming die voor beide partijen aanvaardbaar is. Dat kan in elke fase van een conflict, ook na het starten van een gerechtelijke procedure. Omdat bij mediation het belang van beide partijen voorop staat voorkomt u het beschadigen van relaties en vergroot u de kans op een oplossing die door beide partijen zal worden gedragen. Het inschakelen van een mediator is bovendien kostenbesparend. De kosten voor twee advocaten en proceskosten kunnen tenslotte flink oplopen.

Zakelijke mediation Waalwijk

Heeft u een zakelijk conflict of een arbeidsconflict en bent u op zoek naar een mediator? Wij begeleiden u graag bij het zoeken naar een overeenstemming om zaken niet te laten escaleren. Of het gaat om het niet verlengen van een contract of problemen in de arbeidsrelationele sfeer, mediation is de eerste stap naar de oplossing. Ook zetten wij ons graag in door te fungeren als vertrouwenspersoon, klachtenbehandelaar, coach of door het geven van trainingen binnen uw bedrijf. Zo kunnen we u en uw medewerkers stimuleren nieuwe mogelijkheden te blijven zien en verbeteringen aan te brengen in uw organisatie. Op die manier kunt u zich blijven ontwikkelen en dat is uiteraard gunstig voor uw bedrijf.

Particuliere mediation Waalwijk

Mediation WaalwijkGeen mens is hetzelfde en daarom is er altijd een kans op wrijving als mensen bij elkaar komen. Mensen hebben vaak verschillende prioriteiten, verlangens, interesses en behoeftes en daardoor kunnen er lastige situaties ontstaan. Ook in families is soms sprake van conflicten. Ervaart u problemen in uw familie en wilt u die graag oplossen? Wij bespreken graag de mogelijkheden van mediation. Ook als u geconfronteerd bent met de afwikkeling van een scheiding helpen wij u graag. Uit elkaar gaan is vaak een ingrijpende gebeurtenis met onzekerheden en vragen en daar kan al snel een conflict ontstaan. Wilt u dat voorkomen of wilt u de situatie niet laten escaleren? Dan is het in de arm nemen van een mediator een goed idee.

MORGEN Mediation Waalwijk: wie zijn wij?

MORGEN Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken. Ze is MfN-registermediatior (voormalig NMI) voor o.a. de Rechtbank Breda en Den Bosch en werkt samen met diverse advocaten en op verwijzing van het o.a. het Juridisch Loket. Kathleen heeft in de loop der jaren een oog ontwikkeld voor zowel persoonlijke belangen als zakelijke belangen van partijen. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om een conflict op te lossen. Externe factoren, emoties, slechte communicatie en persoonlijke tegenslagen staan mensen daarbij echter soms in de weg. Kathleen helpt mensen een oplossing te vinden die voor beide partijen bevredigend is.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MORGEN Mediation Waalwijk?