Mediator Den Bosch

Bent u op zoek naar een mediator Den Bosch? MORGEN Mediation & Coaching helpt u met het zoeken naar een duurzame oplossing voor een conflict. Wij begeleiden u op een neutrale en onafhankelijke wijze in het vinden van een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Het starten van mediation kan in iedere fase van een conflict, ook na aanvang van een gerechtelijke procedure. Tijdens mediation staat tijdens het zoeken naar een creatieve oplossing altijd het belang van beide partijen voorop. Relaties beschadigen op deze manier niet en het uitvoeren van de tijdens mediation gevonden oplossing wordt daardoor een stuk eenvoudiger. Met het inschakelen van een mediator werkt u kostenbesparend. De kosten van een proces en twee advocaten kunnen tenslotte flink oplopen.
mediator Den Bosch particulieren

Particuliere mediator Den Bosch

Heeft u te maken met een scheiding? Vaak is dat een ingrijpende gebeurtenis waar snel een conflict kan ontstaan door diverse onzekerheden en vragen. Als u een conflict wilt voorkomen of de situatie niet wilt laten escaleren is het inschakelen van een mediator een goed idee. Wij begeleiden graag gesprekken over uw situatie om er voor te zorgen dat afspraken eenvoudiger kunnen worden nagekomen. Overleg en samenwerking is in het belang van iedereen, zeker als er kinderen in het spel zijn. Heeft u te maken met een conflict in de familiesfeer? Ook daar kunnen lastige situaties ontstaan. Mensen hebben allemaal hun eigen prioriteiten, interesses, behoeftes en verlangens en dat kan soms flink botsen. Wij helpen u graag conflicten te voorkomen of te zoeken naar oplossingen bij een conflict.

Zakelijke mediator Den Bosch

mediator Den Bosch zakeijkHeeft u te maken met een zakelijk conflict of is er wellicht sprake van een arbeidsconflict waar u problemen door ondervindt? Wij helpen u graag met het zoeken van een oplossing voor beide partijen zodat zaken niet verder hoeven te escaleren. Wilt u graag een gezond bedrijf waarbij u en uw werknemers ruimte kunnen zien voor verbeteringen? Ook dan kunnen wij u helpen. Door te fungeren als coach, vertrouwenspersoon of klachtenbehandelaar stimuleren wij uw medewerkers nieuwe mogelijkheden te ontdekken voor groei. Ook geven we trainingen die positief gedrag op de werkvloer stimuleren en samenwerking tussen afdelingen bevorderen.

Uw Mediator Den Bosch: MORGEN Mediation

MORGEN Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken, MfN-registermediatior (voormalig NMI). Kathleen werkt samen met diverse advocaten voor o.a. de Rechtbank Den Bosch en Breda, maar ook op doorverwijzing van het Juridisch Loket. Kathleen ontwikkelde in de loop der jaren een oog voor zowel zakelijke als persoonlijke belangen van partijen. Ze gaat er van uit dat iedereen de kracht heeft tot het oplossen van een conflict. Slechte communicatie, persoonlijke tegenslagen, emoties en diverse externe factoren staan mensen soms in de weg. Kathleen helpt deze mensen in het vinden van een oplossing die bevredigend is voor beide partijen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van MORGEN Mediation Waalwijk?