Mediator Dordrecht

Bent u op zoek naar een Mediator Dordrecht? Morgen Mediation & Coaching helpt zowel particuliere als zakelijke klanten een duurzame oplossing te vinden bij een conflict. Wij begeleiden u en de andere partij op een neutrale en onafhankelijke manier om een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar is. Het inschakelen van een mediator kan in iedere fase van een conflict, ook na aanvang van een gerechtelijke procedure. Tijdens mediation is er ruimte voor het vinden van een creatieve oplossing, waarbij het belang van beide partijen voorop staat. Dat voorkomt het beschadigen van relaties en bevordert het uitvoeren van de gezamenlijk gevonden oplossing. Als u een mediator inschakelt werkt u kostenbesparend. Tenslotte kunnen de kosten voor een proces en twee advocaten flink oplopen.

Particuliere mediator Dordrecht

Mediator DordrechtEen scheiding is vaak een ingrijpende gebeurtenis waarbij er door allerlei onzekerheden en vragen een conflict kan ontstaan. Als u een conflict wilt vermijden of escalatie van een conflict wilt voorkomen is het inschakelen van een mediator een goed idee. Op deze manier wikkelt u samen de scheiding af op een manier waarop beide partijen tevreden zijn. Door alles goed te regelen kunt u in de toekomst afspraken nakomen, overleggen en samenwerken indien nodig, dat is vooral prettig als u samen kinderen heeft. Heeft u te maken met een conflict in de familiesfeer? Ook dan is mediation een goede manier om escalatie te vermijden en een oplossing te vinden die voor beide partijen bevredigend is. Luisteren naar elkaar is niet altijd even eenvoudig bij een conflict. Een mediator helpt daarbij.

Zakelijke mediator Dordrecht

Heeft u te maken met een zakelijk conflict of is er sprake van een arbeidsconflict waar u samen niet uitkomt? Dan is het inschakelen van een mediator een ideale manier om te zoeken naar een oplossing. Met het inzetten van een mediator hoeven zaken niet te escaleren en komt u er beiden beter uit. Is er geen sprake van een conflict maar wilt u wel graag uw personeel stimuleren het beste uit zichzelf en uw bedrijf te halen? Ook dan kan Morgen Mediation & Coaching u van dienst zijn. Door te fungeren als vertrouwenspersoon bijvoorbeeld of als coach of klachtenbehandelaar, maar ook door trainingen te geven en daarmee uw werknemers te laten groeien. Zo stimuleert u positief gedrag op de werkvloer en kunt u het op een goede manier samenwerken van afdelingen bevorderen.

Mediator Dordrecht

Morgen Mediation & Coaching is opgericht door Kathleen van Aken. Ze is MfN-registermediator (voormalig NMI) en werkt samen met diverse advocaten, o.a. voor rechtbanken in Den Bosch en Breda, maar ook op doorverwijzing van het Juridisch Loket. Kathleen ontwikkelde in de loop der jaren een oog voor zowel persoonlijke als zakelijke belangen van partijen. Ze gelooft dat iedereen de kracht heeft om een conflict zonder problemen op te lossen. Soms staan emoties, slechte communicatie, externe factoren of persoonlijke tegenslagen mensen echter in de weg om een conflict op te lossen. Kathleen helpt deze mensen een oplossing te vinden die bevredigend is voor beide partijen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw MORGEN Mediator Dordrecht?

Neem contact op